Nastuh Abootalebi Ywwob8kwock Unsplash

OM OSS

Vilka är vi?

Här hittar du erfarna, utbildade, kompetenta, pålitliga, drivna och engagerade medarbetare som alltid strävar efter att leverera kvalitet i varje projekt. Vi är ett tekniskt konsultbolag som arbetar med allt från byggledning, projektledning, projekteringsledning till projektadministration.

Vår expertis är inom samhällsbyggnad och infrastruktursektorn. Vi är idag 10 medarbetare som arbetar tillsammans i Stockholmsområdet. Våra kunder finns både inom den privata och inom den offentliga sektorn.

Vi har även samarbetsavtal med flertalet underkonsulter för att göra oss ännu vassare.

Krakenimages Y5bvrlccx8k Unsplash

Vår historia

Build Sweden är ett tekniskt konsultföretag med många års erfarenhet. Sedan starten 2011 har Build Sweden hunnit bygga upp en betydande kundkrets med flera kommunala och privata kunder.

Vi har under många år exempelvis arbetat med Stockholms stad och Trafikverket. Under åren som har gått har vi även fått vara delaktiga i flertalet intressanta och spännande exploateringsprojekt.

Vårt kontor hittar ni i Liljeholmen i Stockholm.

Ian Schneider Tammbr4okv4 Unsplash (2)

Build Sweden har som mål att ligga i framkant när det gäller vidareutbildningar av personal, främst inom det byggtekniska och juridiska området. En stark kunskap inom det området i kombination med lång erfarenhet samt en hög teknisk kompetens skall göra Build Sweden ännu starkare i framtiden.

Läs om våra policies och certifikat

Build Sweden har ett dokumenterat Kvalitets- och Miljöledningssystem helt enligt kraven i de internationella standarderna ISO 9001: 2008 och ISO 14001: 2004.

Kontrakt
Hero Stockholm

Vi vill se mer av dig, kom över på en kaffe