S O C I A L C U T 1Rt4txddabm Unsplash

KARRIÄR

Hur jobbar vi?

Vi på Build Sweden kompletterar beställarorganisationer med efterfrågad kompetens inom projekt- och byggledning. Vi erbjuder specialistkunskap i allt från mindre projekt till större och mer komplicerade exploateringsprojekt. Vi kommer oftast in tidigt i projekten för att kunna tillföra vår kunskap från utförandesidan, men också för att kunna produktionsplanera projektet på bästa sätt.

Vi genomför också uppdrag där Build Sweden ansvarar för hela projektorganisationen, från projektering till överlämning.

Hos oss leder, planerar, organiserar och styr vi projekten med ett stort engagemang och med god erfarenhet i bagaget.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas som konsult i många spännande projekt!

Natalia Ventskovskaya 5Utz19wqnpi Unsplash
Speach Bubble

Spännande projekt och gedigna kunder

Vi på Build Sweden ger dig möjligheten att få jobba i många utmanande och spännande exploateringsprojekt, med stora beställare inom både den offentliga och den privata sektorn.

Medal

Ta del av vår erfarenhet

Hos oss blir du en del av ett framgångsrikt team, där du också får möjlighet att ta del av våra konsulters kunskap och erfarenheter. Våra konsulter har lång arbetslivserfarenhet och en hög kompetens inom bygg- och projektledning.

Heart

Härlig gemenskap

Hos oss är målet att alla ska trivas på jobbet och ha kul. Vi erbjuder dig att bli en del av ett litet sammansvetsat team där vi bryr oss om varandra på riktigt.

Helena Lopes Pgnqt0rxwls Unsplash

Tillsammans formar vi framtidens samhällen.

Vill du ta din karriär till nästa nivå?

Är du självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt? Har du flera års erfarenhet inom branschen?

För oss är det viktigt att du är positiv, tydlig, ödmjuk och flexibel för att skapa och bibehålla goda relationer med kunder likväl med medarbetare. Tillsammans skapar vi ett motiverat och engagerat team som alla strävar mot samma mål.

 

Vill du ta din karriär till nästa steg?

Skicka en spontanansökan eller ring oss idag!

Crane

Tjänster vi erbjuder

Byggledning

Byggledningens huvuduppgift är att ansvara för genomförandet av ett byggprojekt. Våra byggledare organiserar, planerar, samordnar och styr byggprocessen.

Läs mer

Projektledning

Projektledaren har en övergripande kontroll och ett ansvar för hela byggprocessen, från projektets planeringsfas till genomförande och avslut. Våra projektledare ser till att projektet genomförs till rätt kvalité, rätt kostnad och tidsram.

Läs mer

Projektingenjör

Som projektingenjör har du ansvar för att tillsammans med projektledaren och platschefen säkerställa att projektet är lönsamt med hög produktivitet och god kvalitet.

Läs mer

Projekteringsledning

Projekteringsledarens uppgift är att ta fram tidplaner, rutiner, kontrollplaner och andra styrande dokument. De ansvarar för att ta fram underlag för upphandling av entreprenörer och samordnar kontakten emellan de olika aktörerna.

Läs mer

Hero Stockholm

Vi vill se mer av dig, kom över på en kaffe