Då vi och våra affärsområden växer söker vi nu ytterligare en engagerad bygg- och projektledare som vill bli en del av vårt framgångsrika team.

Som bygg- och projektledare på Build Sweden arbetar du självständigt i projekten, från idé till genomförande. Du kommer att vara projektledare i bygg- och anläggningsprojektens olika delar: främst i genomförandet, men även i planering samt överlämnande till drift. Det innebär att du ska leda, planera, organisera och styra projekten, ha budgetansvar och även svara för uppföljning såväl ekonomiskt som kvalitativt.

Vi tror att du som söker har minst fem års erfarenhet från en ledande position inom bygg och anläggning i kombination med en kompletterande akademisk examen, ingenjörsexamen (120 poäng) eller motsvarande KY-utbildning.  Du är väl bekant med hur byggprocessen fungerar och nyckelaktiviteterna i de olika skedena och har ett brinnande intresse av att vara med och utveckla morgondagens samhälle. Att du som söker innehar körkort B, är en van användare av Office- paketet och kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift ser vi som en självklarhet!

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du är en ansvarstagande entreprenör som enkelt skapar dig en helhetsbild över projekten som du sedan planerar och organiserar för att skapa så lönsamma och tidseffektiva affärer som möjligt. Vidare har du ett modernt synsätt på ledarskap och kan genom din positivitet, tydlighet, ödmjukhet och flexibilitet skapa och bibehålla goda relationer med kunder likväl som medarbetare och på så sätt bygga upp ett motiverat och engagerat team som alla strävar mot samma mål.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett litet och sammansvetsat team som alla besitter flerårig erfarenhet och hög kompetens inom bygg och projektledning. Med det får du en marknadsmässig lön, möjlighet till firmabil, friskvårdsbidrag och en privat sjukförsäkring.

Vill du ha möjligheten att ta din karriär till nästa nivå genom att leda stora och inte minst utvecklande projekt?

Då ser vi fram emot din ansökan!